top of page

Wie ben ik

Klik hier voor de volledige CV van Ewa Bouman-Lewandowska

Mijn naam is Ewa Bouman-Lewandowska.
Mijn levensreis is begonnen in 1957 in Polen . 

 

In 1992 ben ik naar Nederland gekomen. Ik ben getrouwd met Cees, samen hebben wij 3 kinderen (nu volwassen en het huis uit). 

Alles wat ik in mijn leven heb ervaren maakt me tot wie ik nu ben. Mijn interesses, mijn kijk, mijn onderzoek, mijn passies (b)lijken zich nu tot een geheel te vormen. Ook heb ik hoogte- en dieptepunten gekend. Doordat heb ik geleerd om mij goed in te kunnen leven in een ander.

Jarenlang heb ik in de gereguleerde gezondheidszorg gewerkt

totdat toegepaste Kinesiologie mijn interesse heeft gewekt.

Mijn visie op gezondheid en zorg is heel helder. Ik ga ervan uit dat een mens niet in delen is op te splitsen, maar een geheel is van fysieke, emotionele en sociale factoren (de holistische theorie). Dat dit in de reguliere zorg vaak vergeten wordt, heeft mij ertoe gebracht om een complementaire werkvorm te zoeken. Kinesiologie past hier helemaal er bij. Wat mij meteen aansprak, was het feit dat de kinesiologie zo effectief werkt met vaak verrassende resultaten. 

 

Door mijn hart te volgen heb ik eerst Kinesiologie gestudeerd. Na het behalen van het eindexamen en diploma, ben ik beëdiging als Erkend Kinesioloog ®. Ik was klaar om werk te doen waarin ik mijn hart en ziel aan kan wijden.

In 2005 heb ik mijn praktijk opgericht. Daarna heb ik me gespecialiseerd in emotionele en psychologische factoren, allergieën en gerelateerde ziektebeelden (darmen en immuunsysteem). 

In mijn praktijk komen verschillende klanten met verschillende gezondheid problemen, van baby tot mensen op gevorderde leeftijd. Elke klant is voor mij uniek en even belangrijk. Het is voor mij steeds opnieuw een bijzondere ervaring om samen met de cliënt te werken aan zijn of haar gezondheid en aan het unieke gevoel van welzijn. Samen op zoek te gaan naar de oorzaak van de klacht, naar beperkende overtuigingen, blokkades en deze aan te gaan. Het is prachtig om te zien hoe mensen die waren vastgelopen door fysieke- en/of emotionele klachten, kunnen herstellen om vervolgens gezond en in balans hun levensproces verder te vervolgen.

ewa-2019-001abc.jpg

Binnen de kinesiologie is de relatie tussen kinesioloog en cliënt heel belangrijk. Ik schenk veel aandacht aan een goede communicatie en vertrouwen. Vertrouwen berust op twee uitgangspunten: vakkennis en de relatie met elkaar.

 

Tijdens mijn werk ervaring groeide mijn interesse in het menselijke lichaam, de psychologie,  de gespecialiseerde aspecten van Kinesiologie en ben ik me hierin gaan verdiepen. Ik heb verschillende behandelmethodes leren toepassen ( zie mijn CV). 

Het up-to-date houden en uitbreiden van mijn vakkennis blijft een voortdurend en boeiend proces.

 

Naast mijn kinesiologische praktijk geef ik diverse cursussen en workshops rond het thema spiertesten en Kinesiologie.

Ook heb ik verschillende andere behandelwijze geleerd,

zie mijn CV  

In mijn werk vind ik persoonlijk geluk, vitaliteit, energie en plezier. Ik hoop en wens dat ik nog vele jaren als Natuurgeneeskundig therapeut  de verbindende schakel mag zijn in het helingsproces van de ander. 

 

Ik zie u graag in mijn praktijk.

Ewa

bottom of page