top of page

Allergieën ? Je kan er van af ! 

Voorjaar..... heerlijk! Ja, maar wel met mʼn pilletjes, druppels en 4 pakken tissues in mʼn tas. Eet je mee? Ja, maar wel graag zonder...... Kom je langs? Ja, leuk..... maar ehh, heb je huisdieren?

In de drie bovenstaande voorbeelden weet u tenminste nog wat u beter kunt vermijden, ook al maakt het uw leven soms knap ingewikkeld. Misschien voelt u zich niet doodziek, maar (erg) hinderlijk is het wel. U ʻleert ermee levenʼ om gaandeweg te vergeten hoe het is om ʻgewoonʼ gezond te zijn.

Misschien kamp ook jij alweer met de eerste, beginnende verschijnselen van hooikoortsklachten, en zie je op tegen het seizoen dat komen gaat met alle beperkingen die daarbij horen.

Toch kan het anders! Er zijn wel degelijk natuurlijke behandelmethoden zoals b.v.  Total Reset/NAET om van je verschillende soorten allergien af te komen, zonder medicijnen en zonder een langdurig dieet!  Total Reset/NAET heeft al veel mensen geholpen.

Vaak krijgt u met deze behandeling niet alleen uw fysieke gezondheid terug, maar in veel gevallen ook een meer onbezorgd leven.

U kunt weer ʻgewoonʼ meedoen met de rest.

Niets doen is geen optie.

Allergieën ondermijnen langzaam maar zeker je immuunsysteem met als gevolg dat op termijn de meeste klachten verergeren of nieuwe doen ontstaan. De meest voorkomende allergische klachten zijn:

  • hooikoorts: tranende of rode ogen, ontstekingen van het oogslijmvlies, gezwollen neusslijmvlies, loopneus, niezen.

  • kno-klachten als een oor- of bijholteontsteking.

  • ademhalingsproblemen: benauwdheid, astma en dergelijke.

  • huidproblemen: huiduitslag, eczeem, roodheid, jeuk.

  • maag- en darmproblemen: buikpijn, misselijkheid, kramp, een opgeblazen gevoel,

  • winderigheid, diarree of obstipatie. Het prikkelbare darmsyndroom of de ziekte van Crohn horen ook in dit rijtje thuis.

 

Wat veel mensen niet weten is dat ook andere klachten het gevolg kunnen zijn van een onderliggende allergie. Klachten die enorm kunnen verbeteren of zelfs in zijn geheel verdwijnen met allergie behandelingen zijn:

 

  • Prestatievermogen/gedrag: chronische vermoeidheid, hoofdpijn/migraine, hyperactiviteit, concentratiestoornissen, ADHD en zelfs bepaalde vormen van autisme (wetenschappelijk onderzoek).

  • Bewegingsapparaat: gewrichtspijnen, spierklachten en artritis.

  • Depressie: bepaalde vormen van depressie lijken gunstig te reageren op een allergie behandeling

  • Hormoon- en immuunstoornnissen: menstruatiestoornissen, ME-syndroom, fibromyalgie en bepaalde vormen van multiple sclerose laten positieve resultaten zien met Total Reset Methode /  NAET aanpak.

bottom of page