top of page
Het verhaal van Karin, 26 jaar.
Mijn huid ziet nu al weer uit alsof ik 26 ben in plaats van 60. 

Problemen:  Huidklachten, jeuk klachten, pijn, slaapproblemen.

Praktijk ELEWA ( Raalte), Kinesioloog Ewa Bouman

13 keer NAET behandelingen ( Nambudriepad’s Allergie Eliminatie Techniek )

 

Op dit moment voel ik mij een stuk beter.

Ik heb de diagnose constitueer eczeem als gevolg van allergie problematiek gekregen. Om deze klachten tegen te gaan heb ik verschillende soorten hormoon zalf gekregen. Nadat ik het idee kreeg dat deze zalf er voor zorgde dat mijn problemen in hevige mate terug kwamen ben ik overgestapt naar een zalf zonder hormonen.

Het probleem voor mij zat er bij mij in dat ik het idee had dat alleen het symptoom werd bestreden. Door steeds een onderhoudsdosis te gebruiken, bleven de klachten stabiel maar de aanvallen kwamen terug. Deze aanvallen bestonden uit, hevige jeuk, kapotte huid, waardoor je het gevoel had dat je lichaam in brand stond. Door deze klachten kreeg ik slaapproblemen.

De oorzaak van deze aanvallen heb ik tot nu toe niet gevonden. Wel merkte ik dat wanneer er spanning in mijn omgeving was, de klachten erger werden.

Gezien mijn lichaam volledig uitgeput raakte en daardoor ook mijn emotioneel welzijn ben ik opzoek gegaan naar een alternatief. Mijn aangrijpingspunten waren toch allergieën die in het eten voorkwamen. Ik ben opzoek gegaan naar iemand die gespecialiseerd is op allergieën in mijn omgeving. Na ongeveer 13 behandelingen schrijf ik dit verhaal.

 

Ik begon deze behandeling met het idee, baat het niet schaad het niet.  De eerste weken weinig resultaat. Maar naar een week of vijf begon ik verschillen te ervaren. Mijn huid was minder kapot, de jeuk is soms weg en het slapen gaat weer een stuk beter.  Jeuk maakt je soms echt letterlijk gek. 

Dus het feit dat deze verminderd is, zorgt ervoor dat voor mij de dagen weer positief zijn.

 

Op dit moment zijn mijn aanvallen nog aanwezig. Maar ik kan er nu mee omgaan. Het doet minder pijn, de jeuk duurt maar even en niet mijn hele lichaam zit onder de wondjes of is kapot. Ik voel mij een stuk beter. Heb meer energie en meer zelfvertrouwen. Mijn huid ziet nu al weer uit alsof ik 26 ben in plaats van 60. 

 

Ik heb nog aantal behandelingen te gaan. Wij zijn op de goede weg.

<< Terug naar Praktijkvoorbeelden

bottom of page