top of page
Praktijkvoorbeelden

Inmiddels hebben heel wat mij mensen mijn praktijk bezocht. En met goede resultaten die zij graag met u willen delen.

Hieronder het verhaal van Sander bijvoorbeeld.

 

Of lees andere ervaringsverhalen:

Het verhaal van Mike Mijn ervaring met ACCESS BARS; Na zware tijden: depressief en slapeloze nachten,ben weer blij en gelukkig! 

Het verhaal van Yvonne  -  Ik heb mijn leven terug;  verlost van ontlastingsincontinentie, buikpijn en allergieën.

Het verhaal van Jan - van scepticus tot fan van Kinesiologie

Het verhaal van Glenn - Eindelijk verlost van irritatie aan mijn ogen.

Het verhaal van Yvon - Dankzij deze therapie kan ik weer gewoon mijn werk doen.

Het verhaal van Karin - Mijn huid ziet nu al weer uit alsof ik 26 ben in plaats van 60. 

Het verhaal van Kirsten - Atopisch eczeem, koemelkallergie en zonneallergie verholpen met NAET 

Het verhaal van Lise - Verlost van allergie op o.a. noten, steenvruchten en hooikoorts. 

Het verhaal van Mia - Herstellen van burnout en lichamelijke uitputting

Het verhaal van Selma - Voedselallergieën leidden tot eczeem, rode opgezwollen kapotte bloedende huid

 

Het verhaal van Sander
"Wij hebben ons leven weer terug gekregen!"

Lang hebben wij geprobeerd om een kindje te krijgen. Na een aantal jaren is het  gelukt. Wij waren zeer gelukkig. Wij  hebben een geweldige zoon Sander gekregen. Helaas, onze kindje was een huilbaby. Er was geen oorzaak te vinden. Toen hebben wij bij praktijk ELEWA hulp gezocht. Sander is behandeld op vitamine D, Vitamine K, Calcium en koemelk. Na een aantal behandelingen van Sander was de huilbaby veranderd in een vrolijk ventje. 

Na enige tijd hebben wij een woning gekocht en zijn ook daar naar toe verhuisd. Vanaf die tijd is Sander rusteloos geworden en hij kon niet slapen. Wij dachten aan straling in dit huis en hebben wij iemand gevraagd om dit te onderzoeken. Onze vermoedens zijn door de deskundige op het gebied van straling bevestigd.  Onze huis is via een bepaalde apparaat ontstoord.  Helaas Sander bleef rusteloos en niet kon slapen. Het werd  steeds erger. De kinderarts heeft bevestigd dat Sander gezond is en niets mankeert. Van de arts hebben wij voor Sander  kinder-melatonine gekregen, maar dat gaf weinig resultaten. Wij waren als ouders ook helemaal uitgeput door de stress en slaaptekort. Doordat de stress tussen mij en mijn man zo hoog was hing er een scheiding in de lucht. Maar dit wil je toch niet voor je kind. 

 

Met  Sander wilden wij weer naar Ewa om hulp te zoeken. Helaas bleek dat Ewa niet meer in Klazienaveen werkte maar alleen in Raalte. De afstand om naar Raalte toe te rijden vonden wij te groot (ca. 100 km). Als alternatief gingen wij met Sander naar een aantal andere therapeuten. Dit hielp niets.

Wij hebben toen maar besloten om toch een afspraak bij Ewa te maken en naar Raalte gaan met hoop dat  zij ons kon helpen. Na aantal testen bleek dat het zenuwstelsel van Sander overprikkeld was en wat zich in hyperactiviteit en slaapproblemen ging uiten. De geopatische belasting was ook op de testen zichtbaar. Hij  is een zeer gevoelig en emotioneel kind.  Sander werd een aantal keren door Ewa behandeld (o.a. op  voeding, vaccinatie schade en een aantal emoties). Op advies van Ewa hebben wij, in een ander gedeelte van onze woning, een kamer voor Sander ingericht om eventuele straling te vermijden. 

 

Omdat wij (mijn man en ik) ook zeer uitgeput en gestrest waren (mijn man kon niet meer werken en heeft zich ziek gemeld) werden wij ook door Ewa behandeld.  Ik had veel te kort aan mineralen en vetzeuren. Stap voor stap voelden wij ons beter. 

Na een aantal maanden waren onze gezondheidsproblemen opgelost. Sander is weer een vrolijk kindje, hij slaap goed, eet goed, wij kennen hem bijna niet meer. John, mijn man, is terug op zijn werk, ik heb nu  veel meer energie en onze relatie is ook gered. Wij hebben onze leven weer terug gekregen. 

 

Wij hebben besloten om steeds na een aantal maanden voor het hele gezien een afspraak bij Ewa te maken voor een totaalbalans: “een APK-tje” voor je lichaam. Nu  kiezen wij voor preventieve behandelingen  en willen wij niet meer wachten totdat  de gezondheidsklachten weer komen. 

 

Elke keer was en is de reis naar Raalte zeker de moeite waard. 

bottom of page