top of page
Het verhaal van Mia
Herstellen van burnout en lichamelijke uitputting

Doordat ik bij Ewa bekend was met mijn dochter Lise haar allergie, en daar goede ervaringen mee had, besloot ik voor mezelf hulp te vragen. Voordat ik deze stap zette, zat ik bijna anderhalf jaar in een re-integratie proces voor mijn werk vanwege een heftige burnout. In plaats van dat ik steeds verder opknapte, bleef ik op een gegeven moment vastlopen in mijn proces en kreeg ik maar niet de energie die ik hoopte te krijgen met de tijd. Ook de vorderingen op het werk waren hierdoor onvoldoende. Het voelde of mijn lichaam niet op eigen kracht kon herstellen en iets tekort kwam.

 

Omdat ik bekend was met de Asyra methode voor eerdere metingen t.a.v. Bach druppels, besloot ik nu opnieuw te vragen of Ewa deze test wilde doen.  Ewa stelde echter voor om, i.p.v. een Bachtest, nu een online Nutritionele Evaluatie Vragenlijst in te vullen via het Energetica-GPS-systeem, omdat Bach meer gespitst is op emotionele processen in het lichaam en er bij een burnout ook sprake is van o.a. lichamelijke uitputting. Ik ben heel blij dat ik dit voorstel aangenomen heb.

 

Want uit deze test kwam heel duidelijk naar voren dat ik een behoorlijke bijnieruitputting had ten gevolge van langdurige stress, met alle gevolgen van dien. (o.a. suikerstofwisseling en hormonale stofwisseling uit balans).

Daarnaast werd dit bevestigd door de Asyra meting, waardoor het nog duidelijker werd welke tekorten ik had. Dit had ik nooit alleen met voeding kunnen aanvullen. 

Ewa gaf adviezen voor voedingssupplementen en vanaf dat moment ging het heel geleidelijk beter. 

 

Om de 5 a 6 weken heb ik de online vragenlijst weer ingevuld voordat ik naar Ewa ging en bij Ewa weer een toegespitste ( op mijn klachten of de vragenlijst) Asyra meting. Steeds weer naar huis met een persoonlijke aanpak t.a.v. voedings-supplementen. Ook kreeg ik steeds een uitdraai van de uitslag van de test mee naar huis. 

 

Ook paste Ewa Kinesiologie toe en deze combinatie van meerdere invalshoeken heeft een behoorlijk herstel voor me op gang gebracht. Mensen konden het zien aan me, eindelijk weer een goede kleur in het gezicht en eindelijk weer meer energie en een sprankeling in de ogen. Mijn lichaam herstelde langzaam maar zeker en ik voelde dat heel duidelijk.

 

Ik ben heel blij dat ik toentertijd deze stap gezet heb en weet zeker dat Ewa’s behandeling me dat gegeven heeft wat mijn lichaam nodig had om te herstellen. Dit had ik nooit op eigen kracht kunnen doen (en dit had ik immers ook al zo lang geprobeerd).

 

Ewa is een fijne en deskundige vrouw die altijd tijd voor je heeft en open staat voor vragen, ook via de mail of telefoon.

Ik raad haar aan als behandelaar. Haar brede aanpak vanuit kennis van meerdere therapieën/ invalshoeken maakt haar een vakdeskundig therapeut.   

 

Mia

<< Terug naar Praktijkvoorbeelden

bottom of page