top of page
Meer over Asyra 

Wat is Asyra PRO en hoe werkt het?

De Asyra is een geavanceerde diagnostiek en behandeling apparaat op basis van brioresonantie en homeopathie. Dit systeem is in vergelijking verder gevorderd dan vergelijkbare technologieën, zowel in termen van ( energetische) diagnose, net als in de klinische werkzaamheid en praktische aspecten.

Asyra PRO is een computeranalyse systeem ter herstel en behoud van een goede gezondheid. Het is een veilige en pijnloze methode om klachten te verhelpen en te voorkomen en kan ook op baby's toegepast worden. Deze behandelwijze is een holistisch systeem gebaseerd op kennis van reguliere geneeskunde, acupunctuur, homeopathie, orthomoleculaire therapie, ayurveda en vele andere natuurlijke geneeswijzen.

                        

Een meting met de Asyra Pro geeft richting aan de therapie, waar zitten de blokkades, wat zijn de oorzaken en hoe zorgen we er voor dat het lichaam weer kan worden aangezet tot herstel.

 

Asyra laserbehandeling

Deze apparatuur is het resultaat van decennia lang onderzoek, ontwikkeling en verbetering van alle voorgaande energetische meetapparatuur.

bottom of page