top of page
Total Reset Methode / NAET
(Nambudripad's Allergy Elimination Techniques) 
Kijk voor meer informatie over www.totalresetmethode.com 
en op                                             www.allergie-weg.nl 

Total Reset Methode / NAET zijn methodes om allergieën aan te pakken. Met deze methodes kunnen disbalansen in het lichaam, die door de allergieën, intoleranties en gevoeligheden veroorzaakt worden, geëlimineerd worden.

Het is een natuurlijke geneeswijze waaraan geen medicijnen te pas komen, die geen pijn doet en die veilig kan worden toegepast op iedereen, van pasgeboren baby's tot mensen op ver gevorderde leeftijd. Allergenen (stoffen die allergie veroorzaken) worden één voor één aangepakt met deze technieken. De behandelde stof moet gedurende ongeveer 25 uur na de behandeling volledig worden vermeden. Daarna kan een volgende allergeen (onbalans) aangepakt worden. Uit Westers oogpunt beschouwd is allergie een overdreven reactie van het immuunsysteem.

Bij Total Reset even als bij Total Reset Methode / NAET worden allergieën bekeken vanuit een holistisch oogpunt, gebaseerd op Oosterse medische beginselen. Allergieën worden gezien als het resultaat van een verstoord energie-evenwicht in het lichaam wat het minder goed functioneren van één of meer organen tot gevolg kan hebben.

 

Een allergie kan ernstige gevolgen hebben: ademhalingsproblemen, bloedsomloopproblemen, hartkloppingen, maag- en darmklachten, opgezwollen gevoel, constipatie, diarree, spier- en botproblemen, neerslachtigheid, leerproblemen, huidaandoeningen etc.

 

Wat is allergie ? 

Een allergie is een ongunstige reactie van het lichaam op een bepaalde stof. Dat kan een bepaalde voedingstof zijn, een contactstof of een omgevingsstof. In contact komen met deze stof zorgt ervoor dat het lichaam een fysieke reactie krijgt. Maar waarom reageert de ene persoon er wel op en de ander niet? Die reactie komt vanuit de hersenen: hoe nemen die de betreffende substantie waar? Wordt een bepaalde substantie gezien als een bedreiging van het systeem, dan wordt het immuunsysteem in staat van paraatheid gebracht, zodat de ‘invasie’ bestreden kan worden en de indringer verjaagd wordt. Een heel duidelijk voorbeeld hiervoor is hooikoorts, de indringer wordt d.m.v. niezen, tranende ogen, loopneus uit het systeem verwijdert. Deze foutieve waarneming van de hersenen kan verschillende oorzaken hebben: ziekte, emotionele onbalans, celveranderingen –en mutaties door de generaties heen, maar ook met de moeite die het lichaam heeft om zich aan te passen aan de constante evolutie van zijn leefmilieu. 

 

Hoe kan die reactie opgezet worden ? 

Ja, d.m.v. een speciale stimulatie van de wortels van het sympathisch zenuwstelsel kan een boodschap naar de hersenen  gezonden worden, daardoor herziet deze de waarneming van de specifieke stof. Dus eigenlijk is dat hetzelfde als het resetten van een computer. Door het stimuleren van bepaalde acupunctuurpunten op de rug en op het lichaam wordt de nieuwe informatie definitief gemaakt.

Kijk voor meer informatie over www.totalresetmethode.com en op www.allergie-weg.nl

De kosten van een allergie behandeling : 80 euro per behandeling incl. ondersteuning van immuunsysteem 

bottom of page