top of page

De Asyra PRO - bioresonantie systeem

Wat is de Asyra Pro?

De Asyra Pro is een bioresonantie systeem dat ontwikkeld is voor artsen/therapeuten met de volgende doelstellingen:


• Om inzicht en informatie te verschaffen over de gezondheid van de cliënt die niet uit de anamnese, vragen of simpele observatie kunnen worden verkregen.


• Om die informatie meteen in te zetten als ondersteuning van het genezingsproces en het creëren van gezondheid. door middel van adviezen en voedingstips.


• Om de arts/therapeut te ondersteunen in het aanbevelen van traditionele therapieën die geschikt zijn voor de individuele behoeftes van de cliënt.

 

De Asyra biedt:

* Gemakkelijk uit te voeren nauwkeurige en gedetailleerde niet-invasieve evaluaties binnen enkele minuten


* Optimaliseer inzicht en onthul verborgen patronen


* Test de reactie van de klant op specifieke middelen

De Asyra is niet bedoeld om medische diagnoses te stellen, dit kan alleen uw arts. De Asyra geeft een indicatie over waar de disbalans in het lichaam te vinden is, en waardoor die mogelijk is ontstaan.

Indien er sprake is van aanwijzingen die wijzen op vergaande functionele storingen binnen het organisme, dan zal een aanbeveling richting reguliere gezondheidszorg worden gegeven.

De Asyra  doet een reactie test op de meridiaan punten verbonden met de grote orgaansystemen, die de basislijn wordt genoemd, een uitgebreide beoordeling uit een database van tienduizenden items om te zien wat zal helpen de balans te herstellen.

De testgebieden omvatten:

- energetische status van veertig belangrijke organen

- immuunsysteem verstoringen,

- geblokkeerde energie (meridianen, chakra's),

- verstoringen autonoom zenuwstelsel,

- voedingsbeoordeling

- tekorten aan vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren, enzymen,

- gevoeligheid voor voedsel, allergieën en intoleranties 

- verstoringen van het spijsverteringssysteem,

- dysbiose in de darmen,

- emotionele/psychische onbalans, 

- schimmels, bacteriën, parasieten en virussen,

- toxische stoffen o.a. zware metalen

- hormonale onbalans,

- verstoringen door aandoening aan de nek- en rugwervels,

- stralingsbelasting (electrosmog, geopathie),

- miasmen (erfelijke belasting),

- littekenstoring,

- vaccinatie belastingen, 

- NAET 

        

De behandeling

De behandeling is erop gericht blokkades op te sporen,  het lichaam te ontgiften, het herstellen van de darmflora, het bevorderen van de spijsvertering, het in balans brengen van het immuunsysteem, het testen van alles wat het lichaam belast en te zoeken wat het lichaam nodig heeft om weer in balans te komen. Er worden individuele testen gedaan om uit te zoeken wat de ziekmakende verstoringen zijn in het lichaam en daarnaast worden er testen gedaan op voedings-intoleranties, vitamines, mineralen, hormoonspiegels en meer. Deze holistische aanpak richt zich op het activeren van het zelfgenezend vermogen. 

Er wordt van de behandeling een homeopathische remedie gemaakt op basis van individuele frequenties die nodig zijn om het immuunsysteem te herstellen en in balans te brengen. De remedie is op basis van water en alcohol en bevat balancerende frequenties die voor iedereen weer verschillend zijn. Gedurende een aantal weken dienen de druppels 2 x per dag ingenomen worden.

Meestal is een behandeling om de  4-6 weken en ca. 3-6 behandelingen voor de gewenste resultaat nodig.   

Op 4 februari 2014 verscheen dit artikel over de Asyra PRO in een aantal regionale kranten: Disbalans-in-energie-PDF en in de Frontier is dit artikel verschenen: Energetische APK met de Asyra Pro

bottom of page