Het verhaal van Selma
Selma heeft nu geen last van allergieën, ziet er nu ook veel gezonder uit. Ze is vrolijker geworden en ook veel rustiger.

Selma had voedselallergieën: eczeem met als gevolg bebloede knieholten of rode opgezwollen huid. Selma bleek voor heel veel voedselbestanddelen allergisch te zijn. Het was even schrikken toen we een epi-pen mee naar huis kregen. 

Symptomen: voedselallergieën met als gevolg: bebloede knieholtes, rood worden en opgezwollen huid

Behandeld op: aantal basisstoffen, noten, kleurstoffen, pindakaas, 

Emoties: angst, verwarming, schuld en liefde

Aantal behandelingen: 13

 

Beste Ewa,

Het gaat heel erg goed met Selma, ze heeft af en toe nog jeuk, vooral na het eten van snoep met kleurstoffen, maar we eten gewoon weer chocolade hazelnootpasta, walnoten, amandelen en marsepein en dat gaat erg goed. Op school heeft ze het erg naar haar zin en wij hebben het in Wierden ook goed.

Het volgende heb ik geschreven:

Toen mijn dochter anderhalf was vond ik haar na haar middagslaapje in bed met bebloede knieholtes. Dat was het begin van een lange periode zoeken naar de juiste voeding. In het begin dachten we aan een melkallergie en dus lieten we die weg uit de voeding. Dat ging wel goed en er volgde een betere periode.

Op een dag at ze een boterham met pindakaas en onmiddellijk werd ze rood en zwol ze op. We zijn meteen naar het ziekenhuis gereden, waar bleek dat ze een pinda-allergie had. Dat was schrikken vooral omdat ze nu ook een epi-pen kreeg voor thuis. Later volgde ook nog een lichtere reactie op varkensvlees en eentje op gekweekte pangasius-vis. Dat werd dus etiketten lezen. Producten met mogelijke sporen van noten zorgden al voor veel jeuk met als gevolg eczeemplekken.

 

Vorig jaar zijn we vanuit het westen naar Raalte verhuisd, waar ik in het plaatselijke huis aan huisblaadje een stukje las over NAET-therapie. Ik was meteen enthousiast en heb mevrouw Lewandowska gebeld. Wat volgde waren een aantal sessies, waaruit bleek dat ze bijna overal een allergische reactie op vertoonde. Geduldig behandelde Ewa die één voor één, met uiteindelijk het meest spannende: de pinda-allergie.

Langzaam aan zijn we weer producten gaan toevoegen aan het menu en het gaat nu super met mijn dochter. Ze drinkt melk, eet hazelnootpasta, varkensvlees en vis het is geen probleem meer. Wat een opluchting dat ik niet meer alle etiketten hoef te lezen!!!

 

Selma heeft ook emotionele behandelingen gehad. Als ondersteuning voor de emotionele behandelingen heeft Selma de Nederlandse Bloesem remedies gekregen (Terra).

En Selma ziet er nu ook veel gezonder uit. Ze is vrolijker geworden en ook veel rustiger. Ik ben heel erg blij dat ik haar de NAET-therapie heb laten volgen.

 

Ewa, super bedankt voor alles,

Liefs, Mariska Bertholee

 

<< Terug naar Praktijkvoorbeelden

Ewa Bouman-Lewandowska


Erkend Kinesioloog
NAET/ TRM Allergie Eliminatie Therapeut

Natuurgeneeskundig Therapeut

Asyra Therapeut
Ooraccupuncturist

Behandelingen op afspraak: 

 

8103 DB Raalte         

Patrijs 52                    

                 

T.  0572 362579

M. 06 255 07 365 

E.  ewa@elewa.nl 

 

Aangesloten bij:
BVK Beroepsvereniging voor Kinesiologie (registratie nummer 05-01-070-P)        
RBCZ / TCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (licentie nummer 306002R)

NIBIG/Nederlands Instituut voor Integrale Gezondheidszorg

AGB praktijkcode 010621

AGB code 90031696

KvK  08 202 602