top of page
Het verhaal van Kirsten (7)
Atopisch eczeem, koemelkallergie en zonneallergie verholpen met NAET 

Kirsten kan nu weer gerust een ijsje eten zonder last te krijgen van atopisch eczeem door Koemelkallergie. Nu ook haar zonneallergie is verholpen, kan Kirsten volop genieten van de zomer.

Symptomen: koemelkallergie, atopisch eczeem, angst voor de tandarts, zonneallergie. gevoelige huid, jeuk/bultjes

 

Vanwege de koemelkallergie van onze dochter Kirsten (nu 7 jaar) kwamen wij via terecht bij Ewa Lewandowska. Zij heeft een Kinesiologie praktijk waar ze mensen behandeld met o.a. NAET. Kirsten heeft al sinds haar geboorte atopisch eczeem en een koemelkallergie. Het merendeel van de baby’s groeit over deze allergie heen, maar bij Kirsten was dit niet het geval. Vanaf dat ze naar de peuterspeelzaal ging werd het omgaan met de koemelkallergie steeds lastiger en ook bezwaarlijk voor Kirsten. Maar ondanks het voorzichtig herintroduceren van de koemelk bleef de allergie.

Toen kwamen we gelukkig via bij Ewa terecht. Kirsten (toen 5 jaar) moest eerst alle basisbehandelingen ondergaan en deed dit prima. Ze had er zelf veel voor over om van haar koemelkallergie en bijbehorende jeuk af te komen. Dus de (tijdelijke) aanpassingen in de voeding na de behandelingen vormden voor Kirsten geen probleem. Daarnaast heeft Ewa nog op emotioneel niveau wat behandelingen gedaan o.a. in verband met angst voor de tandarts.

Binnen 4 maanden waren alle allergieën/problemen verholpen en kon Kirsten voor het eerst in haar leven gewone melkproducten/brood/softijs eten zonder dat dit problemen opleverde. Voor haar was het erg prettig dat ze weer gewoon kon eten en alle traktaties op school/verjaardagen mocht hebben en geen uitzondering meer was. Kirsten was hier erg blij mee, en wij als ouders natuurlijk ook.

Wij vinden het jammer dat in de reguliere gezondheidszorg weinig aandacht wordt geschonken aan deze behandelmethoden. Ook via het consultatiebureau wordt hier niets mee gedaan.

Afgelopen jaar kreeg Kirsten steeds meer last van zonneallergie. Ze had altijd al een gevoelige huid, maar sinds de zomer van 2009 werd dit steeds erger. In het voorjaar van 2010 was het zelfs zo sterk dat Kirsten uit zichzelf niet meer in de zon ging zitten maar altijd de schaduw opzocht. De klachten waren zo vervelend dat ze bij een bezoekje aan oma en opa onder de tafel ging zitten om maar niet in de zon te hoeven zitten. Op zonnige dagen werd ze 's nachts wakker van de jeuk en zat haar hele lichaam onder de kleine bultjes. Het enige wat wij dan konden doen was mentholpoeder/mentholgel smeren maar dat hielp nauwelijks.

Omdat we in de zomervakantie naar Corsica wilden hebben we weer contact gezocht met Ewa om te vragen of zij hier iets in kon betekenen. In slechts 4 behandelingen is Kirsten volledig van haar zonneallergie af en zit ze gewoon in de zon, zwemt in de zee zonder dat dit jeuk/bultjes of andere narigheid oplevert. We hebben een geweldige vakantie gehad dankzij de behandelingen van Ewa.

Ik raad iedereen met allergische klachten aan om te kiezen voor NAET. Het is een zeer (kind)vriendelijke behandelmethode met verbluffende resultaten die via de reguliere zorg niet mogelijk zijn. Dus voor iedereen die twijfelt, wil ik graag zeggen: vooral laten behandelen, ook als het gaat om (kleine) kinderen. Wij hebben met eigen ogen gezien wat dit voor onze dochter heeft betekend en gunnen iedereen een allergievrij leven. Dus twijfel niet en laat je behandelen.

Frances , moeder van Kirsten

<< Terug naar Praktijkvoorbeelden

bottom of page