top of page

Ken je de Access Bars®? 

Loopt je hoofd soms over en lijkt het allemaal (te) veel? Heb je te veel stress of ben je (bijna) overspannen? Wil je meer plezier in je leven?

Wil je oordelen (over jezelf en anderen) los kunnen laten? Wil je meer ‘zijn’, jezelf zijn, aardig voor jezelf zijn? Wil je open staan om te ontvangen? Daarnaast ook een diepe ontspanning voelen? 

Dan is Access Bars® een behandeling die je zeker zal aanspreken!

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil jij ervaren wat een Access Bars ® sessie voor jou kan betekenen? Boek een behandeling. Je leven met de Access Bars ® kan verbeteren.

 
Access Bars Canva 2.jpg

Wat is Access Bars®?

De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen die je belangrijk achtte hebt opgeslagen. Als je al je Bars laat nalopen tijdens een Access Bars® Sessie, is het alsof je de delete-knop van een computer indrukt.

 

Je kunt de Bars zien als een harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je hebt opgeslagen. Het nalopen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s zodat ze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen. Dit proces heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen vele aspecten te verbeteren. Mensen merken op dat ze na een Bars-sessie rustiger zijn en ruimte en rust in hun hoofd hebben, minder last hebben van stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hoog gevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine en veel meer.

Klik hier om een behandeling aan te vragen. 

De sessie;

Een volledige Access Bars® Sessie bij volwassenen duurt gemiddeld 90 minuten (kinderen tot 12 jaar ca. 45 minuten) inclusief intake gesprek. Voordat ik je uitnodig om plaats te nemen op de massagetafel maken we kort kennis. Daarbij kun je aangeven of er iets is waar je het liefst aan wilt werken. Tijdens de sessie lig je heerlijk op de behandelbank met je kleding aan. Je hoeft allen maar te liggen, enjoy!

 

Tijdens de sessie raak ik licht 32 punten op je hoofd aan. De punten corresponderen met verschillende levensthema’s, zoals slaap, gezondheid, geld, relaties, angst, verlangen, stress en nog veel meer. Hierdoor verdwijnt de elektromagnetische lading die in je hersenen wordt opgesloten door de gedachten, gevoelens en emoties die zijn opgeslagen. Het ruimt oude energie op.

 

Een Acces Bars behandeling kan invloed op je leven hebben als je het toelaat, maar het voelt op zijn minst als een ontspannen massage, lekker je hoofd leeg maken en gewoon even ‘zijn’.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil jij ervaren wat een Access Bars ® Sessie voor jou kan veranderen? Boek een behandeling.

Mijn ervaring met Access Bars ®

​Al een tijdje geleden is Access Consciousness op mijn pad gekomen.

Blijkbaar was dit ook dit de bedoeling want sinds die tijd is mijn leven compleet veranderd. 

De eerste Access Bars sessie die ik heb ondergaan was voor mijn indrukwekkend.

Ik ging ernaartoe in een moeilijke periode in mijn leven.  Ik zat vast in mijn verleden en ik wist niet hoe ik verder moest.

Ik wist dat ik keuzes moest maken, maar ik kon dit niet. Ik zat helemaal klem, klem in mijn verleden, met mijn trauma’s die gigantische invloed hadden op mijn leven, op mijn gezondheid en op mijn werk etc.

Ik wist niet hoe ik mijn trauma’s en de negatieve ervaringen of negatieve energieën die ik in mijn leven opgedaan heb uit mijn lichaam kon halen.

Ik wist e.e.a. goed te compenseren tot het moment dat ik dit niet meer kon en stond op instorten. Ik wist dat ik keuzes moest maken, maar hoe wist ik niet. Ik wist niet meer hoe ik een blij mens kon zijn.

​Al na mijn eerste Access Bars sessie voelde ik bijzondere rust en ruimte in mijn hoofd en rust in mijn lichaam.

De dag daarna was ik verbaasd van mijzelf. Ik heb een keuze gemaakt; een keuze die ik maanden niet kon maken.

Ik ging anders met de gebeurtenissen in mijn leven om. Mij leven is lichter geworden, ik ben gelukkiger en ik kan weer lachen.

Mijn bedrijf ging supergoed lopen. Ik zat in een andere energie. Ik krijg zoveel positieve reacties van mensen; dat ik veranderd ben en dat ik straal. Ik ben weer een blij mens geworden.​

Door mijn enthousiasme over de Access Consciousness ging ik dit zelf leren. Nu ben ik Access Bars Facilitator en Access Bars heb ik geïntegreerd in mij praktijk. Ook geef ik cursussen in Access Bars.​

Inmiddels heb ik veel Access Bars behandelingen gegeven en Access Bars Classes verzorgd. Ook heb ik ontzettend veel leuke reacties van mensen gekregen. ​Ik hoop dat ik nog lang sessies en/of cursussen mag geven.

Wil jij vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staan?  Maak een afspraak voor een behandeling of meld je aan voor de Acces Bars Cursus. 

Klik hier om een behandeling aan te vragen. 

bottom of page