top of page
Kristallen klankschaal sessies

 

Als extra bijzonderheid in mijn praktijkvoering, bestaat de mogelijkheid om een ongelofelijk ontspannend klankbad te ondergaan. Een ervaring die je niet alleen jezelf eens zou moeten gunnen, maar als relatiegeschenkje beslist mag rekenen op een succes reactie. 

 

Je kan een klankschalen sessie aanvragen:

- Ter ontspanning o.a. harmonisering en in balans brengen van de Chakra´s. (heel bijzonder om te ervaren).

- Over een bepaald thema of i.v.m. lichamelijke of geestelijke problemen in combinatie met Kinesiologie.

Klankschaal Healing

Tijdens een klankschaal behandeling gebruik ik 7 kristallen klankschalen (connecties met de 7 chacra’s). Bij een klankschalen sessie wordt eerst uitgetest welke klanken helend zijn voor jou, zodat de klanken speciaal op jou afgestemd worden. Deze schalen staan bekend om hun helende, reinigende en diepe effect. De kristalen zijn gemaakt van bijna 100% kwartskristallen, waardoor er een zeer heldere zuivere klank uit voortkomt. Vanuit de natuurkunde is bekend dat kristal informatie kan dragen en dat het in trilling kan worden gebracht. Heel veel structuren in het menselijk lichaam bestaan uit kristalvormen. De invloed van de kristallen klankschalen werken verbluffend diep op mensen in.

De klanken en trillingen brengen het energieveld van de mens in beweging op lichamelijk, geestelijk en energetisch niveau. Het doel hierbij is de vrijgekomen energie te gebruiken om blokkades te verwerken en om de mens dichter bij zichzelf te brengen. Daarnaast hebben de kristalklanken een zeer energie verhogend vermogen.

De kristallen klankschalen werken, door zijn samenstelling, in op al de kristalstructuren die in ons gehele lichaam zijn gevormd. Vandaar ook dat het wel lijkt of de schaal van kristal veel doordringender werkt. Het werkt echter veel specifieker, omdat je werkt met de hoogfrequente trilling van de kristallen van de schaal.

 

De klankschalen van kristal bestaan uit hetzelfde materiaal als bergkristal en heeft daarom, alleen al door te staan in een ruimte, een zuiverende werking op deze ruimte en het lichamelijk en geestelijk welbevinden van mensen dieren en planten. Niet alleen een ruimte, maar ook het lichamelijk en geestelijk gebied van de mens wordt gereinigd, gezuiverd en versterkt.

 

De schalen zijn te gebruiken als instrument om bepaalde klachten van mensen te verhelpen. aan klanken met een bepaalde toonhoogte. Tevens is lichamelijke pijn te verhelpen met het geluid van klankschalen van kristal. Daarnaast is geluid een drager van emotie. Door middel van een bepaalde toonhoogte is het mogelijk om het gemoed van iemand ten goede te bewerken. Vooral bij mensen die in een depressie of stress zitten is dit belangrijk.

 

Door middel van zacht aanslaan met een stok die is omwikkeld met bijvoorbeeld een stuk leer kan een klank worden verkregen. Ook als de omtrek van de klankschaal zacht wordt aangestreken met deze stok kun je een aanhoudende klank produceren. Door langzaam te draaien met weinig druk kun je de klank lang aanhouden en zeer zacht laten klinken. Hoe zachter de klank, hoe meer iemand geneigd is deze toon toe te laten.

 

De behandeling

Bij de klankschaal behandeling, kun je je kleding aanhouden.Na een korte intake worden de klankschalen bij je lichaam gezet en zacht aangeslagen. Je ligt ontspannen, met je ogen dicht. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken te ondergaan. De vibratie dringt diep door in alle lichaamscellen.

 

Een klanksessie duurt ongeveer drie kwartier, maar houd door het voorgesprek en het na afloop even rustig bijkomen, rekening met een afspraak van ca. 1 uur. Het is aan te bevelen tenminste een uur voor de behandeling niets meer te eten en na de behandeling veel water te drinken.

bottom of page