top of page
Meridiaan – energiecentra massage met essentiële oliën

Deze massage techniek is samengesteld met kennis en ervaring uit Kinesiologie, Chinese geneeskunde, aroma therapie en geeft de ontvanger een unieke ervaring met de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën van dōTERRA.

 

Deze techniek werkt heel effectief door het reduceren van lichamelijke en emotionele stress factoren. Het autonome zenuwenstelsel wordt ondersteund bij het herstellen van evenwicht in het lichaam (homeostase).

Er worden meridianen en energiecentra gemasseerd. Meridianen zijn energiekanalen in onze lichaam. Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde, vormen een netwerk, zijn gekoppeld aan organen en staat in contact met het emotioneel centrum ( geest, mentaal niveau). De energiestroom voortdurend verloop in een vaste richting en een vaste volgorde langs de diverse meridianen. Wanneer een deel van de meridiaankringloop minder goed functioneert, dan kunnen we klachten ervaren. Ziektebeelden zoals verminderde immuniteit, depressie of vermoeidheid zijn het gevolg van verstoorde meridianen cyclus.

De massage zorgt ervoor dat het immuunsysteem beter gaat werken en de weerstand verhoogt. Een meridiaanmassage kan ook worden toegepast bij de meest uiteenlopende klachten o.a. bij vermoeidheid, slapeloosheid, spanningen in de rug of de nek, maar ook bij maagklachten, spijsverteringsproblemen etc. Tijdens deze techniek werk ik uitsluiten met de CPTG oliën van dōTERRA. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van dōTERRA zult u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. Het is een zachte manier van masseren. De essentiële oliën doen zijn werk. De massage duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend. Geest en ziel kunnen heerlijk genieten en het lichaam kan zich volledig ontspannen.

bottom of page