top of page
Edelstenen massage bed- Ceragem

Ceragem massage is een nieuwe techniek die effectief kan helpen bij een groot aantal gezondheid klachten. Hier moet je denken aan onder andere:

  • Losmaken van alle spanningen in je spieren

  • Een goede invloed op je zenuwstelsel

  • Bevordert spijsvertering

  • Betere doorbloeding

  • Betere weerstand

  • Preventie voor rugklachten etc.

 

Maar het kan ook preventief gebruik worden en/of als een verwenprogramma.

De massage vindt plaats op een speciaal ontwikkeld massagebed waar (vooral) uw rug wordt gemasseerd door warme halfedelstenen. Een massage duurt 40 minuten. Het wordt sterk aangeraden om een kuur van 10 keer te nemen.

Hoe werkt het Ceragem massagebed?

De rugmassage gebeurt door de zogenaamde projector die de hele wervelkolom zowel links als rechts langs gaat. Daarbij wordt de wervelkolom gestrekt en worden de ruggenwervels op hun natuurlijke positie gezet. De acupressuur wordt door de straling van de carbonplaten versterkt. Het resultaat is een perfecte massage en totale ontspanning van het lichaam.

Verder biedt dit apparaat met de chiropractische elementen mogelijkheden alle om 24 elementen van de wervelkolom en 34 zenuw kanalen te beïnvloeden.

Het ingebouwde verwarmingelement met epoxide carbonplaten maakt het mogelijk om langdurig en efficiënt de infrarode en de magnetische “positieve”straling uit te zenden. Deze straling wordt door het lichaam 10.000 maal sneller opgenomen dan reguliere warmte. Hierdoor wordt uw doorbloeding verbeterd en uw stofwisseling gestimuleerd. Via de natuurlijke spierfunctie wordt de stralingswarmte getransporteerd.

Kortom, een Ceragem massagebed is meer dan een massagebank alleen.

bottom of page