top of page

Bijeenkomsten dōTERRA

Het doel van deze bijeenkomst is een kennismaking

met dōTERRA therapeutische oliën en producten 

Bent u geïnteresseerd in natuurlijke gezondheid ?

 

- Wilt u natuurlijk gezond zijn in plaats van (chronisch) ziek zijn?

 

- Uw huidige huisapotheek vervangen door deze 100% natuurlijke, krachtige en veilige manier?

 

- Uw naasten op een eenvoudige en veilige manier kunnen adviseren en bijstaan?

 

- U zelf ook ervaren hoe het is om gebruik te maken van de bijzondere, gecertificeerde therapeutische oliën waar al vele mensen mee geholpen werden? o.a. baby’s met krampjes, kleuters met snotneusjes, kinderen met concentratieproblemen, (o.a. ADHD en autisme), mensen met veel voorkomende maandelijkse klachten, hoofdpijn, vermoeidheid, infecties, huiduitslag, chronische pijnproblemen en stress enz.

 

- Uw huisdier op een milieuvriendelijke, gezonde en veilige manier helpen bij het genezen van blessures, wonden of het vrij houden van parasieten, vlooien en teken?

En wilt u dit alles in combinatie met meer kennis en inzicht over de spirituele anatomie van het menselijk lichaam?

Kom dan naar de maandelijkse ‘dōTERRA bijeenkomsten’.

 

Voel u welkom op deze avonden en ervaar de puur natuurlijke producten van dōTERRA. Ook kunt u uiteraard eerst even kijken op: www.doterra.com 

Wanneer 

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende bijeenkomsten. 

Iedere keer wordt er een ander thema besproken.  

Tijd en locatie wordt later bepaald. 

Het is ook mogelijk om een demonstratie bij iemand thuis te geven (op aanvraag). Minimum deelnemers is 5 personen).

Deelname is gratis maar aanmelding is nodig! 

Graag aanmelden via ewa@elewa.nl of via telefoonnummer 0572 362579. Heeft u belangstelling, maar u kunt niet komen? Bel dan voor een alternatief. 

Disclaimer

De essentiële olie is niet bedoeld als diagnose - voorschrift - behandeling - om enige ziekte - aandoening of blessure te genezen. De essentiële olie vervangt geen medische behandeling - mocht deze noodzakelijk zijn. Neem voor elke klacht altijd eerst contact op met uw huisarts. Er zijn geen schadelijke bijwerkingen van essentiële oliën bekend - mits u het op de juiste wijze toepast - maar het gebruik van deze middelen is altijd op eigen risico. Kijk op het product voor het juiste gebruik op de verpakking staat hoe u het dient te gebruiken. Deze gebruikersvoorwaarden gelden heel specifiek voor het merk waar ik mee werk. Zeker het innemen mag bij geen enkel ander merk. Alle oliën zijn met de uiterste zorg samengesteld. Etherische olie kan niet zomaar gezien worden als vervanger van de reguliere gezondheidszorg. Praktijk ELEWA neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

bottom of page