top of page

Voor wie is de Praktijk ELEWA ? 

De combinatie van specialistische Kinesiologie en andere door mijn toegepaste methodes zijn  geschikt voor de aanpak van onbalans bij allerlei lichamelijke en emotionele gezondheidsklachten, zowel bij baby's, kinderen als volwassenen. Ook preventief is deze combinatie uitstekend in te zetten.

Ik ben geschoold en gespecialiseerd in:

-  allergieën en allergie gerelateerde klachten ( zoals.bv. darm- en voedingsproblematiek, hooikoorts), 

-  darmklachten

stress gerelateerde klachten  ( emotionele blokkades,  burn-out, overspannenheid )-

trauma verwerking

psychosomatische klachten ( b.v. vage klachten en energieproblemen zonder duidelijke oorzaak). 

behandelen van kinderen ( leer-  en concentratieproblemen, examenstress/faalangst, niet lekker in je vel zitten, zelfvertrouwen ontwikkelen).

Je kan ook denken aan: 
 

 • gevoel van onbalans

 • het maken van keuzes

 • gedrag waar je last van hebt o.a. angsten

 • problemen met eigenwaarde

 • huidproblemen

 • hoofdpijnen

 • slaapproblemen

 • zwangerschapsproblemen

Mjn behandelmethoden zijn geschikt voor bijna alles wat met energie en gezondheid te maken heeft.

 

Staat je probleem hier niet bij ? Bel of mail gerust en vraag als je wilt weten en of jouw probleem door mij te behandelen is. 

 

Ik wil je hierbij graag helpen. Neem gerust contact op met mijn praktijk.  

 

Waarom bij praktijk ELEWA ? 

Mijn belangrijkste doel is het aanbieden van hoogwaardige Complementaire Zorg. Daarom bied ik verschillende behandelingen waarbij u als patiënt centraal staat.

​​

 • Ik kijk naar de mens in zijn totaliteit op drie niveaus: structuur ( lichaam), stofwisseling (voeding, allergieën), emoties (gedrag, gevoelens). Deze zijn onlosmakelijk met elkaar gebonden.

 • Ik werk aan de oorzaak van de klacht, probleem of gedrag in plaats van het alleen maar het behandelen van de symptomen.

 • Ik werk op het bewust en onbewust niveau, met betrouwbare spiertest ( kinesiologische), met pijnloze en medicijnvrije methodes.

 • De behandeling is aangepast aan de individuele mens en de werkvormen zijn geschikt voor iedereen, van baby’s en jonge kinderen tot mensen op vergevorderde leeftijd. 

 • De brede aanpak volgens het ASYRA® IDT systeem, samen met de verschillende technieken van gespecialiseerde Kinesiologie en NAET,  geeft de therapie de maximale kans op behandelsucces.

 • Ik werk met de nieuwste ontwikkeling van Biofysische geneeskunde wat mijn praktijk uniek maakt.

Mijn behandelingen zijn niet bedoeld als een diagnose ter vervanging van het advies van uw arts, maar eerder als ondersteuning om u te helpen uw gezondheid en vitaliteit terug te winnen.

Weer gezond, gelukkig en stralend worden ? 

 

Op grond van mijn vijftien jaar ervaring als Kinesioloog en natuurgeneeskundige therapeut is bij mij het besef gegroeid dat lichamelijke klachten bijna altijd aan onderdrukte emoties gerelateerd zijn, afkomstig uit het recente of zelfs het verre verleden.

 

Ik krijg tientallen mensen in mijn praktijk die van de ene naar de andere therapeut of arts zijn gerend, maar vaak werd daar alleen maar aandacht geschonken aan de fysieke kant van de ziekte. De ziel wordt vergeten en dan is er geen sprake van echte genezing, alleen maar van een kortdurend effect.

 

Heel veel emoties komen naar boven in klachten en organen, in psychosomatiek, zoals wij dat noemen. Bijvoorbeeld depressie kan samengaan met darmontsteking, angst kan nieren ziektes veroorzaken, etc. Mensen die met darmklachten komen blijken vaak verborgen depressies te hebben. Dit is een heel bekend verschijnsel binnen de geneeskunde. In feite moet je dus negatieve emoties behandelen. De oorzaken van de emoties kunnen verschillend zijn.
Elk persoon is uniek en vraagt om een andere aanpak. 

 

Door negatieve emoties kan ook de ontwikkeling van kinderen verstoord worden. Dit heeft tot gevolgd dat er niet naar verwachting gepresteerd wordt.  Deze emoties kunnen we gemakkelijk “aanpakken” en  behandelen zodat je kind weer lekker in zijn vel zit, zich beter kan concentreren, de school weer leuk vind, meer zelfvertrouwen heeft etc.  

 

Mogelijk ben je juist op zoek gegaan naar een oplossing voor je problemen. Je voelt je niet jezelf, bent moe, rusteloos, slaapt slecht en weet niet hoe je het redt tot aan de vakantie. Je maakt je zorgen om je kinderen, je relatie, je werk en om jezelf. Wie had ooit gedacht dat het leven zo zwaar zou zijn.

 

Als je het niet meer zelf wilt doen, maar direct hulp wilt van een deskundige, maak dan een afspraak.  Dit is jouw grootste kans om gelukkig, gezond en stralend te worden.

Ik ben hier om jou te ondersteunen, om te ontdekken wie je werkelijk bent, waar jouw talenten liggen, wat jouw kracht is, je te helpen ontspannen, herstellen en weer fysiek en geestelijk fit en veerkrachtig te worden. Want zo was je ooit bedoeld.

bottom of page