top of page

dōTERRA OLIE bestellen met 25% korting

Als u gebruik wilt maken van de essentiële oliën, dan kan ik u verder helpen. Er zijn verschillende manieren om de dōTERRA producten aanschaffen

•    Bestel direct via online winkel

Of: 

•    Schrijf u in voor een groothandelaccount

 

De inschrijving is al mogelijk bij de bestelling van één product.

Schrijf u in met een starterpakket van 10 verschillende oliën (vanaf € 145,00), dan betaal u geen inschrijfkosten.

Neem contact met mij op als u interesse hebt voor een groothandelsaccount.

De voordelen van een groothandelsaccount zijn:

•    U krijgt de essentiële olie tegen groothandelsprijs (met 25% korting).

•    Er is géén verkoop verplichting - geen minimum afname of maandelijkse bestelling vereist. U hoeft  slechts 1 x per jaar te bestellen.

•    Een vaste klant met een maandelijkse bestelling kan meedoen aan het spaarsysteem waarmee u gratis oliën kan aanschaffen.

•    U krijgt een bestelomgeving met inlogcodes zodat u vanaf dat moment de olie zelf op ieder gewenst moment kunt bestellen.

•    Verder krijgt u gratis begeleiding bij het bestelproces en bij het gebruik en de toepassing van de essentiële olie. U leert hoe u de olie veilig kunt gebruiken om uw gezondheid te verbeteren.

Wat is etherische olie?

Toepassingen dōTERRA etherische olie

Kom ook naar een (gratis) bijeenkomst over dōTERRA 

Disclaimer

De essentiële olie is niet bedoeld als diagnose - voorschrift - behandeling - om enige ziekte - aandoening of blessure te genezen. De essentiële olie vervangt geen medische behandeling - mocht deze noodzakelijk zijn. Neem voor elke klacht altijd eerst contact op met uw huisarts. Er zijn geen schadelijke bijwerkingen van essentiële oliën bekend - mits u het op de juiste wijze toepast - maar het gebruik van deze middelen is altijd op eigen risico. Kijk op het product voor het juiste gebruik op de verpakking staat hoe u het dient te gebruiken. Deze gebruikersvoorwaarden gelden heel specifiek voor het merk waar ik mee werk. Zeker het innemen mag bij geen enkel ander merk. Alle oliën zijn met de uiterste zorg samengesteld. Etherische olie kan niet zomaar gezien worden als vervanger van de reguliere gezondheidszorg. Praktijk ELEWA neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

bottom of page