top of page

Weer gezond, gelukkig en stralend worden? 

Naast de Access Bars Class programma is ook een prachtige toevoeging/aanvulling. Je wordt op kinesiologische wijze getest op je persoonlijke levensthema, emoties etc. Op basis van feedback van je lichaam (bewuste en onbewuste niveau) ga je een eigen “blend” maken van unieke bloesemremedies of van super zuivere etherische olie van DoTerra. Je neemt deze remedies mee naar huis voor extra steun na de Bars Classes. Hoe leuk is dat? Aanmelding ewa@elewa.nl

Kies een datum.

Weer gezond, gelukkig en stralend worden?Access Bars Class in Overijssel, Bars Class bij ELEWA in Overijssel in Raalte, Classes Bars Speciaal in Overijssel, De kracht van de Bars Class bij Elewa in Overijssel te Raalte.  Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie" met de Bars Class bij ELEWA in Overijssel te Raalte. Bars Class met een kinesioloog in Overijssel in Raalte bij ELEWA. Je Bars laten nalopen in Overijssel bij ELEWA te Raalte. 

www.accessconsciousness.com/ewaboumanlewandowska

De leukst Bars Class in Overijssel is in Raalte bij ELEWA. 

BARS SWAP in Raalte, Bars SWAP in Overijssel-Raalte-ELEWA.

 

NIEUWS

Weer gezond, gelukkig en stralend worden? 

 

Access Bars Overijssel, DE grootste Bars Class in Overijssel.

Op grond van mijn vijftien jaar ervaring als Kinesioloog en natuurgeneeskundige therapeut is bij mij het besef gegroeid dat lichamelijke klachten bijna altijd aan onderdrukte emoties gerelateerd zijn, afkomstig uit het recente of zelfs het verre verleden.

 

Ik krijg tientallen mensen in mijn praktijk die van de ene naar de andere therapeut of arts zijn gerend, maar vaak werd daar alleen maar aandacht geschonken aan de fysieke kant van de ziekte. De ziel wordt vergeten en dan is er geen sprake van echte genezing, alleen maar van een kortdurend effect.

 

Heel veel emoties komen naar boven in klachten en organen, in psychosomatiek, zoals wij dat noemen. Bijvoorbeeld depressie kan samengaan met darmontsteking, angst kan nieren ziektes veroorzaken, etc. Mensen die met darmklachten komen blijken vaak verborgen depressies te hebben. Dit is een heel bekend verschijnsel binnen de geneeskunde. In feite moet je dus negatieve emoties behandelen. De oorzaken van de emoties kunnen verschillend zijn.
Elk persoon is uniek en vraagt om een andere aanpak. 

 

Door negatieve emoties kan ook de ontwikkeling van kinderen verstoord worden. Dit heeft tot gevolgd dat er niet naar verwachting gepresteerd wordt.  Deze emoties kunnen we gemakkelijk “aanpakken” en  behandelen zodat je kind weer lekker in zijn vel zit, zich beter kan concentreren, de school weer leuk vind, meer zelfvertrouwen heeft etc.  

 

Mogelijk ben je juist op zoek gegaan naar een oplossing voor je problemen. Je voelt je niet jezelf, bent moe, rusteloos, slaapt slecht en weet niet hoe je het redt tot aan de vakantie. Je maakt je zorgen om je kinderen, je relatie, je werk en om jezelf. Wie had ooit gedacht dat het leven zo zwaar zou zijn.

 

Als je het niet meer zelf wilt doen, maar direct hulp wilt van een deskundige, maak dan een afspraak.  Dit is jouw grootste kans om gelukkig, gezond en stralend te worden.

Ik ben hier om jou te ondersteunen, om te ontdekken wie je werkelijk bent, waar jouw talenten liggen, wat jouw kracht is, je te helpen ontspannen, herstellen en weer fysiek en geestelijk fit en veerkrachtig te worden. Want zo was je ooit bedoeld.

Klik hier om een 

behandeling aan te vragen. 

Voor meer informatie, bel gerust ! 

22 juni 2019

Access Bars Class ® Speciaal!

in Raalte, Overijssel

25 mei 2019  in Raalte , Overijssel

22 juni 2019  in Raalte (Bars speciaal !), Overijssel 

29 juni 2019  in Polen - Zielona Góra     

  6 juli 2019   in Polen - Kamienna Góra 

 

Aanmelding via ewa@elewa.nl 

Access Bars uitwisselingen:  

maandag    3 juni   19.00 - 22.00 in Overijssel in Raalte 

vrijdag      14 juni   19.00 - 22.30  in Overijssel, in Raalte 

Vrijdag Bars speciaal! 

Tijdens Swap speciaal wordt je op kinesiologische wijze,

op bewust en onbewust niveau getest op je persoonlijke levensthema, emoties, overtuigingen etc.

Op basis van deze test ga je eigen blend samenstellen van bloesem remedies of van etherische oliën van DoTerra.

Je mag deze remedies mee naar huis nemen voor extra steun ook na de Bars Class. Hoe leuk is dat?  

 

Nieuw  workshop ! 

  • Blokkades opheffen

  • Meld je aan via de website. 

Lees meer  over Acces Bars Class >> 

Disbalans 

 

Soms heeft iemand klachten waar de huisarts ook geen verklaring voor heeft.

Asyra : 's Wereld nummer 1 Bio-energetische screening systeem, kan hierbij helpen. 

Lees meer >>

Artikel Raalte Koerier

'Praktijk Elewa zet mensen graag weer op het juiste spoor.'

Lees het artikel

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over onderwerpen over gezondheid en workshops of cursussen?

Check regelmatig mijn website

en volg mij op facebook !

bottom of page