top of page
Het verhaal van Glenn
"Eindelijk verlost van irritatie aan de ogen door hooikoorts, huisstofmijt en honden allergie."

Ongeveer een jaar geleden onderging ik een behandeling bij Ewa Bouman (Praktijk ELEWA) op advies van mijn familie die al met haar praktijk in aanraking was geweest. De reden voor mijn bezoek was mijn terugkerende hooikoorts rondom het voorjaar, niesen, jeukende- en tranende ogen, benauwdheid, moe, hoofdpijn. 

 

Door de scan van Praktijk ELEWA heb ik bevestiging gekregen wat ik eigenlijk al wist. Ik was allergisch voor boompollen, graspollen en huisstofmijt en  honden. Ik had ook last van voeding. Eerst ben ik op basisstoffen behandeld ( zoals b.v. calcium, vitaminen B mix, mineralen mix, organen mix etc). 

Ewa heeft mij vervolgens behandeld op allerlei bomen, graspollen, huismijt en huisstofmijt.

Ook heb ik in een potje huisstof meegenomen (weggehaald onder het bed waar ik extreme klachten had). Ook heb ik gras in een potje meegenomen nadat ik het gras had gemaaid. Echt de volgende dag had ik nergens meer last van. Ik vond het onbegrijpelijk!

 

Ook heb ik zelf honden haren in een pot mee genomen om voor de honden allergie behandeld te worden, (samen met de frequentie van dieren allergie). 

 

Ik heb totaal 19 behandelingen gekregen omdat bleek dat ik allerlei kruisallergieën had. Ook kreeg ik advies om bepaalde homeopathische middelen te gaan slikken o.a. om mijn immuunsysteem te verhogen. De conclusie is dat ik van mijn allergieën af ben. Waardoor ik weer energieker ben en zelfs bij mensen op bezoek kan met honden. Ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb gezet. Inmiddels ben ik klaar met de behandelingen en heb ik het al aan heel wat mensen verteld en ben ik het lopende bewijs dat deze therapie echt werkt!!

<< Terug naar Praktijkvoorbeelden

bottom of page